Kuvaus

Kuvaus

PWRSHELL H.O.T Face-lyöntipinta on uusi ja käytössä myös malliston draivereissa. Lyöntipinta on taottu paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu kovemman lähtönopeuden saamiseksi matalissa osumissa. Sama suvereenisti toimiva lapateknologia on ollut käytössä jo vuosia Cobran rautamailoissa ja on osoittautunut yhtä toimivaksi draivereissa ja väyläpuissa.

Cobra on sijoittanut Aerojetin lavan sisään, lyöntipinnan taakse painon saadakseen lisää massaa pallon taakse ja sitä kautta entistä kovemman lähtönopeuden. Uutta tässä PWR-BRIDGE-painossa on se, että paino ei ole kiinni lyöntipinnassa, eikä siten häiritse lyöntipinnan joustamista osumassa. Joustava lyöntipinta on ominaisuus, joka tekee mailasta anteeksiantavamman.

Kruunun hiilikuidulla on vähennetty mailan kokonaispainoa ja saatu keskitettyä painoa sinne, missä siitä on eniten hyötyä pallon lähtönopeuden ja anteeksiantavuuden kasvattamiseksi.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cobra AEROJET MAX väyläpuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Cobra

Cobra AEROJET MAX väyläpuu

Aerojet MAX -väyläpuu on kolmesta väyläpuusta anteeksiantavin, ja sen voi asettaa draw-painoiseksi. Maila sopii pelaajalle, joka haluaa korkeamman ja suoremman lentokaaren vaihtelevilla osumilla. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa 12 g / 3 g, jotka on sijoitettu kantaan ja lavan takareunaan anteeksiantavuuden vahvistamiseksi. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, saa pallon lentokaaresta helpommin suoran tai drawn. Kun raskaan painon siirtää taakse, tulee mailasta kaikkein anteeksiantavin ja pallon lentokaaresta korkeampi. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja väyläpuun matala profiili tekee palloon lähestymisestä helpompaa.

Mailan top-3 ominaisuudet:

  • PWR-Bridge-painotus
  • PWRSHELL ja H.O.T Face-muotoiltu lyöntipinta
  • Säädettävä nostokulma ja draw-asento
Lue lisää

350.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024