Kuvaus

Kuvaus

Scottyn  ikoniset ja elegantit kehäpainotetut putterimallit ovat saaneet viimeistellyn muodon. Super Select Newport 2 on nyt lapaputterien lippulaivamalli. Newport 2 on tarkkuusjyrsitty ruostumattomasta 303-teräksestä Yhdysvalloissa. Mailassa on säädettävät volframipainot ja tuttu kolmiosainen pohja. I-palkin mallinen plumbing neck -kiinnitys mukailee tourtyyliä. Mailan uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta on valmistettu syväjyrsityistä malleista tutulla menetelmällä, mutta toinen jyrsintäkerta on tasoittanut lyöntipinnan grooveja. Lopputuloksena on keskivoimakkaasti jyrsityn putterin feedback ja erittäin tasainen lyöntipinta. Uusi, muotoilultaan viimeistelty kiinnitys tekee erilaisista malleista näyttävän ja teollisen näköisiä. Sen ansiosta voit myös vähentää painoa tai siirtää sitä putterin kaulasta kantaan ja kärkeen. Huolellisesti uudistettu painotus parantaa mailan suorituskykyä: Mailoissa on strategisesti sijoitettu aukko ja plumbing neck -kiinnitys, jolla voit hienosäätää lie-kulmaa. Lisäksi ontelossa on isokokoisista jyrsityistä pisteistä muodostuva Scottyn tunnus.

Suoritusta parantava painotus, Kaikissa  Super Select -puttereissa on suorituskykyä parantava painotus ja Yhdysvalloissa jyrsityt mukautettavat pohjapainot. Ne ovat joko ruostumatonta 303-terästä tai – Newport- ja Newport 2 -malleissa – painavampaa volframia. Kaikissa Plus-, mid mallet – ja GOLO-malleissa on erityisvalmisteinen pohjalevy. Suorituskykyä parantava Scottyn painotuskonsepti tekee painotuksesta ihanteellisen ja vääntövastuksesta entistä suuremman. Jokaisessa putterissa on siten ihanteellinen painotus ja suorituskyky varren pituudesta riippumatta.

Sarjan myötä on lanseerattu uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta, jonka ääni, tuntuma ja feedback ovat aivan omaa luokkaansa. Tallella ovat aiemmin lanseeratuista syväjyrsityistä puttereista tuttu pehmeä tuntuma sekä Scottyn myöhempien, keskivoimakkaasti jyrsittyjen puttereiden feedback, vakaat tulokset ja miellyttävä rullaus. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta on peräisin Scotty Cameronin tourmallien prototyypeistä. Se antaa Super Select -sarjalle tourtyyliä ja -tuntumaa sekä tasaisimman lyöntipinnan koskaan.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2023 Super Select Newport 2 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2023 Super Select Newport 2 Putteri

Scotty julkistaa maailman parhaiden tarkkuushiottujen lapaputtereiden uuden sukupolven, Super Select -mallit, jotka jatkavat Special Select -mallien vuoden 2020 toureilla saavuttamaa menestystä. Scotty on vienyt lapaputterien ja mid mallet -putterien rakenteen uudelle tasolle maailman huippugolffareilta saadun palautteen perusteella, viimeistellen muotoilua putteristudiollaan San Diegossa. Puttereissa on entistä parempi suorituskyky, uusia jyrsittyjä yksityiskohtia, eleganttia muotoilua, paranneltu monimateriaalirakenne ja edistyksellinen painotus. Tätä kaikkea on Super Select.

Lue lisää

499.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024