Kuvaus

Kuvaus

Tarkkuusjyrsitty ruostumaton 303-teräs ja kevyestä 6061-alumiinista valmistetut pohja ja laippa antavat mailalle kehäpainotuksen ja muodostavat pohjan kiinteälle, kaksinkertaisesti jyrsitylle lyöntipinnalle. Phantom 7.5:ssä on ihanteellisesti sijoitettu painopiste ja haluttu MOI-arvo. Mukautettavat pohjapainot ovat ruostumatonta terästä. Mailassa on uusi Full Contact -grippi ja stepless-teräsvarsi. Mailan lyhyt jet neck -kiinnitys sijaitsee hieman taaempana. Saumaton shaft over -rakenne antaa esteettömän näkymän palloon lyöntitilanteessa. Noin yhden varren mittainen offset vähentää kärjen kiertymistä.

Kaksi kertaa jyrsitty lyöntipinta, Kaikissa Phantom-sarjan mailoissa on kiinteä, Scottyn uudella Dual-Milled Face Technology -tekniikalla ruostumattomasta 303-teräksestä tarkkuusjyrsitty lyöntipinta. Toureja varten kehitettyä tekniikkaa hyödynnettiin ensi kertaa vuoden 2023 Super Select -sarjan mailoissa. Jyrsintätekniikka antaa mailojen lyöntiääneen, tuntumaan ja feedbackiin aivan uuden ulottuvuuden. Uusimmat keskivoimakkaasti jyrsityt mailat tunnetaan syväjyrsityn lyöntipinnan pehmeydestä, feedbackistä ja tasaisesta rullauksesta. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Dual-Milled Face Technology Phantom -sarja on saanut innoituksensa tourpelaajien puttereista.

Uudistettu monimateriaalirakenne, 2024 Phantom -malleissa on Scottyn kaikkia hyviksi todettuja rakenneominaisuuksia. Putterin lyöntipinta ja lapa ovat ruostumatonta 303-terästä. Kevyestä 6061-alumiinista valmistetuista laipasta ja pohjalevyistä on tehty vuotta 2024 varten jäykempiä, mikä vakauttaa monimateriaalimalleja ja tarjoaa kiinteämmän tuntuman. Värähtelynvaimennusta on optimoitu ja hajautettu uudelleen. Kaikkia uusia Phantom-malleja on hienosäädetty, tarkkuusjyrsitty ja kehitetty huolellisesti toiminnallisuus edellä ja kiinnittäen samalla huomiota kaikkien muotojen, liitosten, kulmien ja säteiden estetiikkaan.

Malleja varten suunniteltu Full Contact -grippi, Kaikissa Phantom-malleissa on uusi, varta vasten tätä sarjaa varten suunniteltu grippi. Uusi grippi on molemmista päistä kapeneva. Ainutlaatuinen muotoilu antaa käsille ihanteellisen tuntuman. Gripin koko, paino ja muoto on suunniteltu täydelliseksi. Ketjumainen kohokuviointi muistuttaa Scottyn klassista Baby T -mallia. Uusi Full Contact -grippi istuu käsissä täydellisesti.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2024 Phantom 7.5 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2024 Phantom 7.5 Putteri

Scotty Cameronin Phantom 7.5 on kehitetty pelaajille, jotka suosivat pitkää, kiskomaista tähtäyslinjaa laipassa ja toivovat puttaukseensa kärjen hillittyä kiertymistä ja kaarevuutta. Phantom 7.5:ssä on sama luottamusta herättävä muotoilu kuin Phantom 7:ssä. Jet neck -kiinnitys antaa vakaalle malletputterille miellyttävän puttausliikkeen ja korkean MOI-arvon. Elegantin näköiset jyrsityt tähtäyspisteet toimivat ylälinjan visuaalisena kiinnekohtana. Laipan ylipitkät tähtäyslinjat antavat pelaajalle itseluottamusta.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 499.00€.Nykyinen hinta on: 499.00€.

Price in the last 30 days is the same as current

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024