Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TaylorMade BRNR Mini Driver”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

TaylorMade

TaylorMade BRNR Mini Driver

Esittelemme uuden BRNR Mini Copperin, joka yhdistää klassisen estetiikan ja nykyaikaisen suorituskyvyn. Se ammentaa inspiraatiota myöhäisestä 90-luvun Burner™ -draivereista ja tuo niihin nykyaikaista tulkintaa.

Ensivilkaisulla BRNR Mini Copper hurmaa erottuvalla kuparimaisella tyylillään, kunnianosoituksena menneen ajan ajattomalle eleganssille. Kiiltävä metallinen viimeistely huokuu hienostuneisuutta ja erottuu kentällä jokaisella lyönnillä.

Retro-logojen koristama BRNR Mini Copper silottaa tyylikkäästi tien perinnön ja modernin välillä. Sen sulavalinjaiset muodot ja huolellisesti valitut yksityiskohdat kunnioittavat golfin rikasta historiaa samalla omaksuen viimeisimmät teknologiset edistysaskeleet.

Huolellisesti valmistettu BRNR Mini Copper ylpeilee ensiluokkaisilla komponenteilla, jotka takaavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn kentällä. Aina tarkasti suunnitellusta mailanpäästä nykyaikaiseen varsiin, tämä draiveri on optimoitu maksimaaliseen etäisyyteen, tarkkuuteen ja hallintaan.

Olipa kyseessä sitten kokenut ammattilainen tai satunnainen harrastaja, BRNR Mini Copper lupaa unohtumattoman golfkokemuksen. Nosta pelisi uudelle tasolle tämän ajattoman mestariteoksen avulla, joka yhdistää menneen ja nykyisen parhaat puolet ja asettaa uusia standardeja tyylille ja suorituskyvylle kentällä.

Lue lisää

479.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024