Huoltotyöt

Gripin vaihto 

Voit tuoda mailasi meille gripin vaihtoon. Valikoimastamme löytyy mm. Lamkin ja Superstoke grippejä. Gripin vaihdossa kestää yleensä noin 2–5 minuuttia per maila, riippuen vanhan gripin kunnosta. Vaihdamme grippejä yleensä ihan odottaessa, mutta jos sinulla on yli 5 mailaa tai tulet vaihdattamaan grippejä talviaikaan, varaudu saadaan mailat takaisin vasta seuraavana päivänä.  

Hinta: 
Vaihtotyö 2,00 € / maila + gripin hinta 
Vaihtotyö 5,00 € / maila jos tuot mukanasi muualta hankitun gripin 

Mailan korjaus 

Jos sinulta on mennyt esim. varsi katki tai lapa irronnut varresta, voit tuoda mailan meille näytille. Teemme pieniä korjaustöitä ja voimme välittää mailan yhteistyökumppanillemme, jos emme itse pysty korjaamaan.  

Jos rikkoutunut maila on meiltä hankittu ja takuuajan piirissä vielä, tuo maila meille tai laita sähköpostilla reklamaatio asiasta. Välitämme tiedot tavarantoimittajalle ja selvitämme mahdollisen takuuhyvityksen sinulle.  

Kärryjen huollot ja korjaukset 

Voit tuoda rikkoutuneen tai huoltoa kaipaavan kärryn meille näytille tai ottaa yhteyttä asiasta sähköpostin kautta. Riippuen kärryn merkistä ja mallista, pystymme usein huoltamaan tai korjaamaan sen. Esimerkiksi Clicgear-kärryihin on saatavilla hyvin vaihto-osia ja niiden yleiset huoltotyöt ovat nopeasti hoidettavissa.  

Custom fitting
Opetus
Huoltotyöt
Oppaat & vinkkejä

Trackman - simulaattori

Avoinna läpi vuoden!

Ajanvaraus Lue lisää
Avoinna 24h

Sport Coach - simulaattori

Aukeaa taas talvikaudella

Lue lisää
Avoinna 24h

Proshopit

Iitti Golf

Iitintie 684, 47400 Iitti
Puh. 029 1700757

Sijainti kartalla »

Hartola Golf

Kaikulantie 79, 19600 Hartola
Puh. 010 2312380

Sijainti kartalla »

Messilä Golf

Messiläntie 240, 15980 Messilä
Puh. 040 8668800

Sijainti kartalla »

GolfPoint Finland Oy © 2023