Kuvaus

Kuvaus

PWRSHELL H.O.T Face-lyöntipinta on uusi ja käytössä myös malliston draivereissa. Lyöntipinta on taottu paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu kovemman lähtönopeuden saamiseksi matalissa osumissa. Sama suvereenisti toimiva lapateknologia on ollut käytössä jo vuosia Cobran rautamailoissa ja on osoittautunut yhtä toimivaksi draivereissa ja väyläpuissa.

Cobra on sijoittanut Aerojetin lavan sisään, lyöntipinnan taakse painon saadakseen lisää massaa pallon taakse ja sitä kautta entistä kovemman lähtönopeuden. Uutta tässä PWR-BRIDGE-painossa on se, että paino ei ole kiinni lyöntipinnassa, eikä siten häiritse lyöntipinnan joustamista osumassa. Joustava lyöntipinta on ominaisuus, joka tekee mailasta anteeksiantavamman.

Kruunun hiilikuidulla on vähennetty mailan kokonaispainoa ja saatu keskitettyä painoa sinne, missä siitä on eniten hyötyä pallon lähtönopeuden ja anteeksiantavuuden kasvattamiseksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Brändit

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cobra AEROJET väyläpuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Cobra

Cobra AEROJET väyläpuu

Aerojet FW yhdistää kehittyneen aerodynamiikan ja anteeksiantavat ominaisuudet. Maila sopii pelaajalle, joka haluaa hieman korkeamman lentokaaren ja enemmän väyläosumia. Taakse sijoitettu 12 gramman paino tekee mailasta neutraalin ja ennen kaikkea anteeksiantavan vaihtelevissa osumissa. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja väyläpuun matala profiili tekee palloon lähestymisestä helpompaa.

Mailan top-3 ominaisuudet:

  • PWR-Bridge-painotus
  • PWRSHELL ja H.O.T Face-muotoiltu lyöntipinta
  • Säädettävä nostokulma
Lue lisää

350.00
210.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2023