Kuvaus

Kuvaus

Fiilistä ja tuntumaa arvostavien pelaajien suosima klassikko on uudistettu ja modernisoitu. Kompaktin heel-shafted-mallisen mallet-putterin hienosäädöt, kuten kannan ontelon tarkkuusjyrsityt cherry bomb -pisteet ja lyöntipinnan uusi, tasaisempi rakenne, tekevät mailasta entistä hienomman sekä esteettisesti että suorituskyvyltään. Malli sopii pelaajille, jotka haluavat puttiinsa kärkikiertoa. Ruostumattomasta 303-teräksestä tarkkuusjyrsityn putterin säädettävät pohjapainot ovat niin ikään ruostumatonta terästä. Laipan muotoilua on huoliteltu, ja entistä ohuempi ylälinja on suunniteltu tourtyyliseksi. Del Marissa on läpikuultavia kirsikanpunaisia tehosteita, asfaltin sävyä sekä Super Select -sarjan uutta grafiittia.

Suorituskykyä parantava painotus, Uusissa Super Select -puttereissa on suorituskykyä parantava painotus ja Yhdysvalloissa jyrsityt mukautettavat pohjapainot. Ne ovat joko ruostumatonta 303-terästä tai – Newport- ja Newport 2 -malleissa – painavampaa volframia. Kaikissa Plus-, mid mallet – ja GOLO-malleissa on erityisvalmisteinen pohjalevy. Suorituskykyä parantava Scottyn painotuskonsepti tekee painotuksesta ihanteellisen ja vääntövastuksesta entistä suuremman. Kaikissa  putterissa on siten ihanteellinen painotus ja suorituskyky varren pituudesta riippumatta.

Super Select -sarjan myötä on lanseerattu uusi ”kaksoisjyrsitty” lyöntipinta, jonka ääni, tuntuma ja feedback ovat aivan omalla maapallolla. Tallella ovat aiemmin lanseeratuista syväjyrsityistä puttereista tuttu pehmeä tuntuma sekä Scottyn myöhempien, keskivoimakkaasti jyrsittyjen puttereiden feedback, vakaat tulokset ja miellyttävä rullaus. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta on peräisin Scotty Cameronin tourmallien prototyypeistä. Se tuo Super Select -sarjalle tourtyyliä ja -tuntumaa sekä tasaisimman lyöntipinnan koskaan.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2023 Super Select Del Mar Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2023 Super Select Del Mar Putteri

Scotty Cameron julkistaa maailman parhaimmista tarkkuushiottujen lapaputtereiden uuden sukupolven, Super Select -mallit, jotka jatkavat Special Select -mallien vuoden 2020 toureilla saavuttamaa menestystä. Cameron on vienyt lapaputterien ja mid mallet -putterien rakenteen uudelle tasolle maailman huippugolffareilta saadun palautteen perusteella, viimeistellen muotoilua putteristudiollaan San Diegossa. Mailoissa on entistä parempi suorituskyky, uusia jyrsittyjä yksityiskohtia, eleganttia muotoilua, paranneltu monimateriaalirakenne ja edistyksellinen painotus. Tämä kaikki on Super Select. Heel-shafted-mallinen, kompakti mallet-putteri on ruostumatonta terästä. Putterissa on flow neck -liitos, kaksinkertaisesti jyrsitty lyöntipinta sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut pohjapainot.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 499.00€.Nykyinen hinta on: 499.00€.

Price in the last 30 days is the same as current

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024