Kuvaus

Kuvaus

Super Select Fastback 1.5 -mallin ontelon uudistetut cherry bomb -pisteet, tarkkuushiottu metallipinnoite, Scottyn uusi, viimeistelty I-palkin mallinen jet neck -kiinnitys sekä sarjan uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta tekevät mid mallet -putterista erittäin suorituskykyisen vaihtoehdon pelaajille, jotka arvostavat lapaputterin ulkonäköä ja tuntumaa sekä toisaalta mallet-putterin vakautta ja anteeksiantavuutta. Kiinteä, tarkkuusjyrsitty lyöntipinta ja 6061-alumiinista valmistettu pohjalevy parantavat Super Select Fastback 1.5:n vääntövastusta. Entistä painavammat kanta ja kärki sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut säädettävät pohjapainot tekevät mailasta luotettavan tuntuisen joka tilanteessa. Uudistettu I-palkin muotoinen jet neck -kiinnitys on taivutettu hieman taaksepäin. Saumaton rakenne, jossa varsi ulottuu kaulan päälle, takaa esteettömän näkymän palloon. Lähes varren paksuuden kokoinen offset helpottaa kärjen kiertoa.

Sarjan myötä on lanseerattu uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta, jonka ääni, tuntuma ja feedback ovat aivan omalta maapallolta. Tallella ovat aiemmin lanseeratuista syväjyrsityistä puttereista tuttu pehmeä tuntuma sekä Scottyn myöhempien, keskivoimakkaasti jyrsittyjen puttereiden feedback, vakaat tulokset ja miellyttävä rullaus. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta on peräisin Scotty Cameronin tourmallien prototyypeistä. Se antaa Super Select -sarjalle tourtyyliä ja -tuntumaa sekä tasaisimman lyöntipinnan koskaan.

Suorituskykyä parantava painotus, Kaikissa uusissa Super Select -puttereissa on suorituskykyä parantava painotus ja Yhdysvalloissa jyrsityt mukautettavat pohjapainot. Ne ovat joko ruostumatonta 303-terästä tai – Newport- ja Newport 2 -malleissa – painavampaa volframia. Kaikissa Plus-, mid mallet – ja GOLO-malleissa on erityisvalmisteinen pohjalevy. Suorituskykyä parantava Scottyn painotuskonsepti tekee painotuksesta ihanteellisen ja vääntövastuksesta entistä suuremman. Jokaisessa putterissa on siten ihanteellinen painotus ja suorituskyky varren pituudesta riippumatta.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2023 Super Select Fastback 1.5 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2023 Super Select Fastback 1.5 Putteri

Scotty julkistaa parhaiden tarkkuushiottujen lapaputtereiden uuden sukupolven, Super Select -mallit, jotka jatkavat Special Select -mallien vuoden 2020 toureilla saavuttamaa menestystä. Cameron on vienyt lapaputterien ja mid mallet -putterien rakenteen uudelle tasolle maailman huippugolffareilta saadun palautteen perusteella, viimeistellen muotoilua putteristudiollaan San Diegossa. Puttereissa on entistä parempi suorituskyky, uusia jyrsittyjä yksityiskohtia, eleganttia muotoilua, paranneltu monimateriaalirakenne ja edistyksellinen painotus. Tämä kaikki on Super Select.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 499.00€.Nykyinen hinta on: 499.00€.

Price in the last 30 days is the same as current

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024