Kuvaus

Kuvaus

Scottyn uudessa Super Select Golo 6.5:ssä on samat mittasuhteet kuin Super Select Golo 6:ssa, erotuksena pieni I-palkin mallinen jet neck -liitos. Maila sopii pelaajille, joiden puttausliike on hieman kaarevampi, sillä sen kärki kiertää enemmän kuin lapaputterin. Eri kiinnitystä käyttävän mailan lavassa pystyttiin säilyttämään sama koko, muoto ja kokonaispaino integroidun pohjalevyn ansiosta. Lentokonetasoisesta 6061-alumiinista tarkkuusjyrsitty komponentti on hillityn mattapintainen ja anodisoitu. Lavan massaa on komponentin ansiosta voitu hajauttaa siten, että kehäpainotus on voimistunut. Se johtaa suurempaan MOI-arvoon, parempaan tasapainoon ja hienompaan tuntumaan.

Suoritusta parantava painotus, Kaikissa uusissa Super Select -puttereissa on suorituskykyä parantava painotus ja Yhdysvalloissa jyrsityt mukautettavat pohjapainot. Ne ovat joko ruostumatonta 303-terästä tai – Newport- ja Newport 2 -malleissa – painavampaa volframia. Kaikissa Plus-, mid mallet – ja GOLO-malleissa on erityisvalmisteinen pohjalevy. Suorituskykyä parantava Scottyn painotuskonsepti tekee painotuksesta ihanteellisen ja vääntövastuksesta entistä suuremman. Jokaisessa putterissa on siten ihanteellinen painotus ja suorituskyky varren pituudesta riippumatta.

Sarjan myötä on lanseerattu uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta, jonka ääni, tuntuma ja feedback ovat aivan omaa luokkaansa. Tallella ovat aiemmin lanseeratuista syväjyrsityistä puttereista tuttu pehmeä tuntuma sekä Scottyn myöhempien, keskivoimakkaasti jyrsittyjen puttereiden feedback, vakaat tulokset ja miellyttävä rullaus. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Uusi kaksoisjyrsitty lyöntipinta on peräisin Scotty Cameronin tourmallien prototyypeistä. Se antaa Super Select -sarjalle tourtyyliä ja -tuntumaa sekä tasaisimman lyöntipinnan koskaan.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2023 Super Select Golo 6.5 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2023 Super Select Golo 6.5 Putteri

Scotty  julkistaa maailman parhaiden tarkkuushiottujen lapaputtereiden uuden sukupolven, Super Select -mallit, jotka jatkavat Special Select -mallien vuoden 2020 toureilla saavuttamaa menestystä. Cameron on vienyt lapaputterien ja mid mallet -putterien rakenteen uudelle tasolle maailman huippugolffareilta saadun palautteen perusteella, viimeistellen muotoilua putteristudiollaan San Diegossa. Puttereissa on entistä parempi suorituskyky, uusia jyrsittyjä yksityiskohtia, eleganttia muotoilua, paranneltu monimateriaalirakenne ja edistyksellinen painotus. Tätä kaikkea on Super Select. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mallet-putteri I-palkin muotoisella jet neck -liitoksella. Mailassa on kiinteä, kaksinkertaisesti jyrsitty lyöntipinta, mattaviimeistely sekä suorituskykyä parantavat säädettävät painot.

Lue lisää

499.00
424.15

Price in the last 30 days is the same as current

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024