Kuvaus

Kuvaus

Super Select Newport 2.5 Plus -mallin lavassa on sama vakauttava muotoilu kuin Super Select Newport 2 Plus -mallissa. Scottyn uusi I-palkin muotoinen jet neck -kiinnitys antaa entistä parempaa kiertoliikettä mailan kärkeen puttausliikkeessä. Leveämpi takakappale tekee tourtyylisen lapaputterin profiilista erittäin suorituskykyisen. Newport 2.5 Plus on kaksoisjyrsitty ruostumattomasta 303-teräksestä Yhdysvalloissa. Mailassa on kiinteä lyöntipinta. Anodisoituun, 6061-alumiinista valmistettuun pohjalevyyn on kaiverrettu sarjan graafinen kuvio. Jyrsitty, elegantti tähtäyslinja tekee tähtäämisestä helppoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaihdettavat pohjapainot tasapainottavat mailaa.

Super Select -sarjan myötä on lanseerattu uusi ”kaksoisjyrsitty” lyöntipinta, jonka ääni, tuntuma ja feedback ovat aivan omalla maapallolla. Tallella ovat aiemmin lanseeratuista syväjyrsityistä puttereista tuttu pehmeä tuntuma sekä Scottyn myöhempien, keskivoimakkaasti jyrsittyjen puttereiden feedback, vakaat tulokset ja miellyttävä rullaus. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Kaksoisjyrsitty lyöntipinta on peräisin Scotty Cameronin tourmallien prototyypeistä. Se antaa Sarjalle tourtyyliä ja -tuntumaa sekä tasaisimman lyöntipinnan koskaan.

Suorituskykyä parantava painotus, Uusissa Super Select -puttereissa on suorituskykyä parantava painotus ja Yhdysvalloissa jyrsityt mukautettavat pohjapainot. Ne ovat joko ruostumatonta 303-terästä tai – Newport- ja Newport 2 -malleissa – painavampaa volframia. Kaikissa Plus-, mid mallet – ja GOLO-malleissa on erityisvalmisteinen pohjalevy. Suorituskykyä parantava Scottyn painotuskonsepti tekee painotuksesta ihanteellisen ja vääntövastuksesta entistä suuremman. Jokaisessa putterissa on siten ihanteellinen painotus ja suorituskyky varren pituudesta riippumatta.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2023 Super Select Newport 2.5 Plus Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2023 Super Select Newport 2.5 Plus Putteri

Scotty Cameron julkistaa parhaiden tarkkuushiottujen lapaputtereiden uuden sukupolven. Super Select -mallit, jotka jatkavat Special Select -mallien vuoden 2020 toureilla saavuttamaa menestystä. Scotty on vienyt lapaputterien ja mid mallet -putterien rakenteen uudelle tasolle maailman huippugolffareilta saadun palautteen perusteella, viimeistellen muotoilua putteristudiollaan San Diegossa. Puttereissa on entistä parempi suorituskyky, uusia jyrsittyjä yksityiskohtia, eleganttia muotoilua, paranneltu monimateriaalirakenne ja edistyksellinen painotus. Tämä kaikki on Super Select. Super Select Newport 2.5 Plus -mallin strateginen kehäpainotus parantaa vääntövastusta. Uusi, innovatiivisesti muotoiltu malli on kooltaan Newport 2:n ja Squareback 2:n välissä.

Lue lisää

499.00
424.15

Price in the last 30 days is the same as current

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024