Kuvaus

Kuvaus

Toureilla menestyneen mallin kaikkia osia ja muotoja on viimeistelty huolella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu maila on lähes täysin face-painotettu. Kaksinkertaisesti jyrsitty lyöntipinta ja yhdestä kappaleesta valmistettu lapa yhdistyvät pohjan uuteen, entistä jäykempään alumiinilevyyn sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pohjapainoihin. Vuoden 2024 mallissa lyöntiääni ja -tuntuma ovat parantuneet entisestään. Värähtelyä vaimentavaa materiaalia on lisätty kymmenen prosenttia. Sitä on hajautettu teräs- ja alumiinikomponentteihin uudella tavalla ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uutta Phantom-sarjaa varten kehitetty padel-grippi ja stepless-teräsvarsi, jossa on kohteen suuntainen mid-bend, tekevät Phantom 5:stä edistyksellisen mailan, jossa on bladen ulkonäkö ja malletputterin vakaus. Ylälinjassa on kolme jyrsittyä tähtäyspistettä, joita korostaa läpikuultava smoke-väri ja kiiltävät metallireunat. Pelaajista osa  suosii täyspitkien viivojen sijaan elegantteja ja hillittyjä tähtäysmerkkejä. Uudelleenmuotoillut siivekkeet kehystävät pallon ja antavat tähtäämiseen itseluottamusta. Erityinen stepless-teräsvarsi, jossa on tähtäyslinjan suuntainen mid-bend, minimoi lyöntipinnan kiertymisen puttauksen aikana.

Kaksi kertaa jyrsitty lyöntipinta, Kaikissa Phantom-sarjan mailoissa on kiinteä, Scottyn uudella Dual-Milled Face Technology -tekniikalla ruostumattomasta 303-teräksestä tarkkuusjyrsitty lyöntipinta. Toureja varten kehitettyä tekniikkaa hyödynnettiin ensi kertaa vuoden 2023 Super Select -sarjan mailoissa. Jyrsintätekniikka antaa mailojen lyöntiääneen, tuntumaan ja feedbackiin aivan uuden ulottuvuuden. Uusimmat keskivoimakkaasti jyrsityt mailat tunnetaan syväjyrsityn lyöntipinnan pehmeydestä, feedbackistä ja tasaisesta rullauksesta. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Dual-Milled Face Technology Phantom -sarja on saanut innoituksensa tourpelaajien puttereista. Mailoissa on tourilta tyyliä haettu ulkonäkö ja tuntuma, ja tähän mennessä tasaisin lyöntipinta.

Uudistettu monimateriaalirakenne, 2024 Phantom -malleissa on Scottyn kaikkia hyviksi todettuja rakenneominaisuuksia. Putterin lyöntipinta ja lapa ovat ruostumatonta 303-terästä. Kevyestä 6061-alumiinista valmistetuista laipasta ja pohjalevyistä on tehty vuotta 2024 varten jäykempiä, mikä vakauttaa monimateriaalimalleja ja tarjoaa kiinteämmän tuntuman. Värähtelynvaimennusta on optimoitu ja hajautettu uudelleen. Kaikkia uusia Phantom-malleja on hienosäädetty, tarkkuusjyrsitty ja kehitetty huolellisesti toiminnallisuus edellä ja kiinnittäen samalla huomiota kaikkien muotojen, liitosten, kulmien ja säteiden estetiikkaan.

Malleja varten suunniteltu Full Contact -grippi, Kaikissa Phantom-malleissa on uusi, varta vasten tätä sarjaa varten suunniteltu grippi. Grippi on molemmista päistä kapeneva. Ainutlaatuinen muotoilu antaa käsille täydellistä hipovan tuntuman. Gripin koko, paino ja muoto on suunniteltu ihanteellisiksi. Ketjumainen kohokuviointi muistuttaa Scottyn Baby T -mallia. Uusi Full Contact -grippi istuu käsissä täydellisesti.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2024 Phantom 5 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2024 Phantom 5 Putteri

Tässä on  malletputterien ikisuosikki. Phantom 5 tunnetaan kompaktista mallet-muotoilusta ja blade-tyyppisestä tuntumastaan. Siinä on uusi, modernimpi muotoilu. Tarkkuusjyrsityssä putterissa on ruostumatonta 303-terästä ja 6061-alumiinia. Edellisiin malleihin verrattuna tämän mallin siivekkeiden kulma on suorempi. Uudistetun ylälinjan elegantit, jyrsityt tähtäyspisteet tekevät mailasta vakuuttavan näköisen. Pisteitä on korostettu läpikuultavalla smoke-värillä.

Lue lisää

499.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024