Kuvaus

Kuvaus

Tarkkuusjyrsitty ruostumaton 303-teräs antaa mailalle kehäpainotuksen ja muodostaa pohjan kiinteälle, kaksinkertaisesti jyrsitylle lyöntipinnalle. Pohja ja laippa ovat kevyttä 6061-alumiinia. Phantom 7:ssä on ihanteellisesti sijoitettu painopiste ja haluttu MOI-arvo. Mukana on sarjan uusi Full Contact -grippi sekä stepless-teräsvarsi, jossa on yksittäinen, kohteen suuntainen mid-bend. Vakaa mallet-putteri on lähes täysin face-painotettu, ja sen MOI-arvo on korkea. Ylälinjassa on kolme jyrsittyä, läpikuultavalla smoke-värillä korostettua tähtäyspistettä. Palloa kehystävässä laipassa puolestaan on kaksi pitkää tähtäyslinjaa, jotka herättävät luottamusta ja helpottavat tähtäystä. Stepless-teräsvarsi ja tähtäyslinjan suuntainen mid-bend on suunniteltu minimoimaan lyöntipinnan kiertyminen puttauksen aikana.

Kaksi kertaa jyrsitty lyöntipinta, Kaikissa Phantom-sarjan mailoissa on kiinteä, Scottyn uudella Dual-Milled Face Technology -tekniikalla ruostumattomasta 303-teräksestä tarkkuusjyrsitty lyöntipinta. Toureja varten kehitettyä tekniikkaa hyödynnettiin ensi kertaa vuoden 2023 Super Select -sarjan mailoissa. Jyrsintätekniikka antaa mailojen lyöntiääneen, tuntumaan ja feedbackiin aivan uuden ulottuvuuden. Uusimmat keskivoimakkaasti jyrsityt mailat tunnetaan syväjyrsityn lyöntipinnan pehmeydestä, feedbackistä ja tasaisesta rullauksesta. Lyöntipinnan syväjyrsinnän jälkeen tehdään toinen jyrsintä, jossa lyöntipinnan korkeimmat kohdat tasoitetaan. Näin saadaan aikaan tasaisempi pinta ja kontakti palloon. Dual-Milled Face Technology Phantom -sarja on saanut innoituksensa tourpelaajien puttereista. Mailoissa on tourtyylinen ulkonäkö ja tuntuma, ja tähän mennessä tasaisin lyöntipinta.

Uudistettu monimateriaalirakenne, 2024 Phantom -malleissa on Scottyn kaikkia hyviksi todettuja rakenneominaisuuksia. Putterin lyöntipinta ja lapa ovat ruostumatonta 303-terästä. Kevyestä 6061-alumiinista valmistetuista laipasta ja pohjalevyistä on tehty vuotta 2024 varten jäykempiä, mikä vakauttaa monimateriaalimalleja ja tarjoaa kiinteämmän tuntuman. Värähtelynvaimennusta on optimoitu ja hajautettu uudelleen. Kaikkia uusia Phantom-malleja on hienosäädetty, tarkkuusjyrsitty ja kehitetty huolellisesti toiminnallisuus edellä ja kiinnittäen samalla huomiota kaikkien muotojen, liitosten, kulmien ja säteiden estetiikkaan.

Malleja varten suunniteltu Full Contact -grippi, Kaikissa Phantom-malleissa on uusi, varta vasten tätä sarjaa varten suunniteltu grippi. Grippi on molemmista päistä kapeneva. Täydellinen muotoilu antaa käsille ihanteellisen tuntuman. Gripin koko, paino ja muoto on suunniteltu täydellistä hipovaksi. Ketjumainen kohokuviointi muistuttaa Scottyn klassista Baby T -mallia. Upouusi Full Contact -grippi istuu käsissä täydellisesti.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scotty Cameron 2024 Phantom 7 Putteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy asiantuntijalta

Meillä on aina aikaa sinulle! Autamme mielellämme oikean koon tai tuotteen valinnassa.

GolfPoint myymälä

GolfPoint myymälä Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Kauppakeskus Valo, 2 krs.
Puh. +358 50 5522314
Aukioloajat » | Custom fitting »

Scotty Cameron

Scotty Cameron 2024 Phantom 7 Putteri

Monen kauden mittainen yhteistyö maailman parhaiden pelaajien kanssa johti uusimman Phantom 7:n kehittämiseen. Uudistetut muodot sekä hieman pidennetyt siivekkeet ja niiden ulkokulmien ylälinjan hienoinen suoristus korostavat päivitetyn, toureilla menestyneen mallin erinomaista tähtäystä, vakautta ja MOI-arvoa. Ylälinjan kolmea jyrsittyä tähtäyspistettä korostava läpikuultava smoke-väri tarjoaa mailalle täydellisen visuaalisen kiintopisteen. Uudelleenmuotoiltua laippaa kehystävät ylipitkät tähtäyslinjat antavat itseluottamusta lyöntitilanteessa.

 

Lue lisää

499.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024