Kuvaus

Kuvaus

Uusi Staff Model ZM HT -wedge tuottaa upean tuntuman ja maksimaalisen määrä kierrettä. Lavan korkea kärki auttaa siirtämään painopistettä ja mahdollistaa paremman kontaktin palloon varsinkin roughista kun pallo on vähän pinnassa. Uudet ZM -urat ja lyöntipinnan hiekkapuhallus mahdollistaa uskomattoman määrän kierrettä kaikissa olosuhteissa.

ZM URAT

Syvemmät ZM-urat ja Garnet-hiekkapuhallus mahdollistaa pidemmän osumahetken ja näin pallo tarrautuu lapaan tuottaen suuren määrän kierrettä. Kierteen määrä on tasalaatuinen kaikissa olosuhteissa joten pallon kontrolli kasvaa.

KORKEA KÄRKI JA LEVEÄMPI POHJA

Korkea kärki antaa mahdollisuuksia avata rohkeasti lapaa griinin läheisyydessä. Leveämpi pohja yhdistettynä lavan muotoon tuo paljon monipuolisuutta lyöntivalintoihin ja mahdollistaa paremman kontaktin isommalla spinnillä huonommastakin makuusta.

VAIKUTUKSET TOURILTA

Alusta asti tämän wedgen suunnittelussa on käytetty tour pelaajien palautteita ja toiveita. Pehmeä metalli, suorempi lavan alareuna ja hieman korkeammalle sijoitettu lavan painopiste parantaa kontrollia varsinkin nostavissa mailoissa. Tätä huippupelaajat haluavat ja tätä nämä wedget todella toimittavat.

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilson Staff Model ZM Wedge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wilson

Wilson Staff Model ZM Wedge

149.00

Yli 100€ tilauksiin toimitus veloituksetta!

Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta

Laadukkaat tuotemerkit

Haluatko kokeilla mailoja myymälässä?
Varaa aika custom fittingiin »

GolfPoint Finland Oy © 2024